Functie - acceptant

 

Interesse in een baan als Acceptant?

Een acceptant beoordeelt of hypotheek- en verzekeringsaanvragen geaccepteerd kunnen worden en staat in direct contant met klanten

Een acceptant beoordeelt of hypotheek- en verzekeringsaanvragen geaccepteerd kunnen worden. Een acceptant maakt deel uit van de acceptatieafdeling van een hypotheek- of verzekeringsmaatschappij. De aanvragen worden door de acceptant verwerkt, waarna hij/zij adviezen vormt en reageert op de aanvrager. Tevens stelt een acceptant de omvang van het risico vast en berekent de premies. Meestal is een acceptant gespecialiseerd op een bepaald vakgebied, zoals zorgverzekeringen of hypotheken. Een acceptant moet klantgericht, gedreven en besluitvaardig zijn.

Interesse in een job als Acceptant?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Acceptant?

Context van een baan als acceptant

Op HorecaWanted maken we een onderscheid tussen werkomgevingen. De functie acceptant wordt door gevonden in bij een fractie van de verschllende werkomgevingen, 10 om precies te zijn..

Qua werk-/denknvineau zijn vacatures als acceptant voor veel mensen bereikbaar ongeacht het opleidingniveau want de functie is bereikbaar voor 50 procent van opleidingsniveaus in ons bestand ( niveaus).

Vacatures voor acceptant vind je bij elk soort bedrijf, groot of klein dat maakt eigelijk niet uit. Zie de ondestaande tabel voor meer informatie. .

Profiel Functie "acceptant"
Context Specifiek Generiek Percentage
Werkomgeving 10 248 4%
Medewerkers 8 9 88%
Branche 10 142 7%
Werk-/Denkniveau 4 8 50%
Uren 3 5 60%
Contract 3 4 75%
Functiegroep 4 39 10%
Werkervaring 4 4 100%

Verfijn je uren:

Horeca vacatures van HorecaWanted

? HorecaWanted doet haar best om het meest actuele overzicht van horeca vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande horeca banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. HorecaWanted, dé niche vacaturebank voor horeca banen in Nederland.

HorecaWanted is onderdeel van Jobbely.com | HWD-v202105-12