Functie - actuaris

 

Interesse in een baan als Actuaris?

De volgende taken kun je verwachten als je werkt als Actuaris

  • Bepaal of helpen bij het bepalen het bedrijfsbeleid, en uit te leggen complexe technische aangelegenheden bedrijfsleiders, ambtenaren, aandeelhouders, verzekeringnemers, of het publiek.
  • Zorg voor advies aan cliĆ«nten op basis van een contract, werkzaam als consultant.
  • Construct waarschijnlijkheid tafels voor evenementen zoals branden, natuurrampen, en de werkloosheid, op basis van de analyse van statistische gegevens en andere relevante informatie.
  • Getuigen in de rechtbank als getuige-deskundige of wettelijk bewijs te verstrekken over zaken zoals de waarde van de potentiĆ«le levensduur van de winst van een persoon die is uitgeschakeld of gedood in een ongeval.
  • Vergewissen premies vereist en cash reserves en verplichtingen die nodig zijn om de betaling van toekomstige uitkeringen te garanderen.

Interesse in een job als Actuaris?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Actuaris?

Verfijn je uren:

Horeca vacatures van HorecaWanted

? HorecaWanted doet haar best om het meest actuele overzicht van horeca vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande horeca banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. HorecaWanted, dé niche vacaturebank voor horeca banen in Nederland.

HorecaWanted is onderdeel van Jobbely.com | HWD-v202011-27