Functie - actuaris

 

Interesse in een baan als Actuaris?

De volgende taken kun je verwachten als je werkt als Actuaris

  • Getuigen voor overheidsinstanties over voorgestelde wetgeving met betrekking tot bedrijven.
  • Vergewissen premies vereist en cash reserves en verplichtingen die nodig zijn om de betaling van toekomstige uitkeringen te garanderen.
  • Bepaal billijke grondslag voor het verspreiden van overtollige winst onder de deelnemende verzekerings- en lijfrentecontracten in onderlinge vennootschappen.
  • Zorg voor expertise om te helpen bij de financiĆ«le instellingen te beheren risico's en rendementen verbonden aan beleggingsproducten of krediet aanbod te maximaliseren.
  • Getuigen in de rechtbank als getuige-deskundige of wettelijk bewijs te verstrekken over zaken zoals de waarde van de potentiĆ«le levensduur van de winst van een persoon die is uitgeschakeld of gedood in een ongeval.

Interesse in een job als Actuaris?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Actuaris?

Verfijn je uren:

Horeca vacatures van HorecaWanted

? HorecaWanted doet haar best om het meest actuele overzicht van horeca vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande horeca banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. HorecaWanted, dé niche vacaturebank voor horeca banen in Nederland.

HorecaWanted is onderdeel van Jobbely.com | HWD-v202105-12