Functie - advisor

 

Interesse in een baan als Advisor?

De volgende taken kun je verwachten als je werkt als Advisor

  • Monitor van voorkeuren van de klant om de focus van de verkoop inspanningen te bepalen.
  • Overleggen of contact opnemen met de afdelingshoofden te plannen reclame en informatie inwinnen over de specificaties van de klant.
  • Overleggen met potentiĆ«le klanten met betrekking tot de behoeften van apparatuur en adviseren klanten over soorten apparatuur om aan te schaffen.
  • Dealers en distributeurs adviseren over het beleid en de operationele procedures om de functionele werking van het bedrijf te waarborgen.
  • Voorbereiden van budgetten en het goedkeuren van de begroting.

Interesse in een job als Advisor?

Voor meer achtergrond informatie, klik hier

Statistieken voor vacatures als Advisor?

Context van een baan als advisor

Op HorecaWanted maken we een onderscheid tussen werkomgevingen. De functie advisor wordt door gevonden in bij een fractie van de verschllende werkomgevingen, 39 om precies te zijn..

Qua werk-/denknvineau zijn vacatures als advisor voor veel mensen bereikbaar ongeacht het opleidingniveau want de functie is bereikbaar voor 57 procent van opleidingsniveaus in ons bestand ( niveaus).

Vacatures voor advisor vind je bij elk soort bedrijf, groot of klein dat maakt eigelijk niet uit. Zie de ondestaande tabel voor meer informatie. .

Profiel Functie "advisor"
Context Specifiek Generiek Percentage
Werkomgeving 39 265 14%
Aantal medewerkers 9 9 100%
Branche 39 144 27%
Opleidingsniveau 4 7 57%
Uren p/w 5 7 71%
Uren p/w 5 12 41%
Functiegroep 16 39 41%
Ervaringsniveau 4 6 66%

Bijbehorende functies

Verfijn je uren:

Horeca vacatures van HorecaWanted

? HorecaWanted doet haar best om het meest actuele overzicht van horeca vacatures in Nederland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Nederland te vinden. Vind je tussen bovenstaande horeca banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Nederland te verfijnen. HorecaWanted, dé niche vacaturebank voor horeca banen in Nederland.

HorecaWanted is onderdeel van Jobbely.com | HWD-v202009-19