Provincie - Utrecht

 

Over wonen en werken in

Midden in het land ligt de provincie Utrecht centraal in het land als perfecte uitvalsbasis om te wonen en werken. De provincie behoort nog tot de Randstad maar is wel groener dan de meeste mensen denken. En dat terwijl het met ruim een miljoen inwoners toch best een drukke provincie is. De provincie is gevormd rondom het oude bisdom en de stad Utrecht waar verreweg de meeste mensen wonen én werken. Andere grote gemeenten in de provincie Utrecht zijn Amersfoort, Nieuwegein en Zeist. En, Veenendaal niet te vergeten!

De Utrecht Heuvelrug is een groene oase met veel bossen, heiden en andere mooie plekken om te recreëren in de natuur. Plaatsen als Woudenberg, Bilthoven en Soest zijn mooie, sfeervolle woonkernen die aangrenzend zijn aan dit natuurschoon. Hier kun je dus geweldig wonen en werken. Qua werkgelegenheid vind je vooral rondom de gemeente Utrecht enkele grote industrie- en kantoorgebieden, te denken aan Rijnsweerd, Papendorp en Vleuten/Leidsche Rijn. Ook langs de A12, een van de snelwegen die de provincie Utrecht doorkruist, zie je ook steeds meer bedrijvigheid en werkgelegenheid onstaan.


Werken in de provincie

Plaatsen in de provincie Utrecht

Vacatures van HorecaWanted in Utrecht

Zorgprogrammaleider seks en agressie vacatures uit Utrecht? HorecaWanted doet haar best om het meest actuele overzicht van horeca vacatures in Utrecht te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Utrecht te vinden. Vind je tussen bovenstaande horeca banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Utrecht te verfijnen. HorecaWanted, dé niche vacaturebank voor horeca banen in Utrecht.

HorecaWanted is onderdeel van Jobbely.com | HWD-v202106-14