Provincie - Zeeland

 

Over wonen en werken in

Werken in de provincie Zeeland is werken tussen het water Water is een vriend en vijand in Zeeland. De natuur en het water zijn al vaker krachtig genoeg geweest om het werk van de mens in een dag of nacht met de grond gelijk te maken. Werken aan water is van alledag in Zeeland door met dijken, duinen en stranden het (zee)water en de zes eilanden te beschermen. Het bestuur van de provincie ziet het water ook als een economische uitdaging door het gebruik van de slogan "Land in Zee".

Naast het werken aan het water bij grote werkgever als bijvoorbeeld Rijkswaterstaat betekent werken in de provincie ook vooral figuurlijk werken √°an het water, op het strand of boulevard bijvoorbeeld. Het toerisme in Zeeland levert een belangrijke bijdrage aan de werkgelegenheid door de vele (vakantie)banen in restaurants, hotels, campings, strandtenten en op vakantieparken rondom Burgh-Haamstede, Renesse en Domburg.

Ook brengt het Zeeuwse water kansen voor de grotere en zwaardere industrie omdat het water voor een logistieke voordeel zorgt en/of het als koeling kan worden gebruikt voor fabrieken zoals die van Dow Chemical. Of, wat tegenwoordig een trend is, voor de kweek van allerlei zeedieren zoals mosselen en oesters.

Dus, als je een baan zoekt in de Zeeland, zoek dan uiteraard op de grotere plaatsen als Vlissingen, Goes en Midddelburg voor de meer generieke banen of de kleinere kustplaatsen voor specifieke banen in Zeeland.


Werken in de provincie

Plaatsen in de provincie Zeeland

Vacatures van HorecaWanted in Zeeland

Uitvoerder ov vacatures uit Zeeland? HorecaWanted doet haar best om het meest actuele overzicht van horeca vacatures in Zeeland te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Zeeland te vinden. Vind je tussen bovenstaande horeca banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Zeeland te verfijnen. HorecaWanted, dé niche vacaturebank voor horeca banen in Zeeland.

HorecaWanted is onderdeel van Jobbely.com | HWD-v202105-07